Події

​У військовій частині в Житомирській області знайшли застреленим 28-річного офіцера

10 November 2020, 14:34

У військовій частині в місті Чуднів Житомирської області 9 листопада знайшли тіло 28-річного військовослужбовця з вогнепальним пораненням.

Про це повідомляють на сайті ТСН.

«Офіцер заступив на добове чергування, близько десятої вечора пішов у кімнату відпочинку. Згодом його тіло з вогнепальним пораненням знайшли військові. Поруч лежав табельний пістолет.Обставини смерті офіцера нині з’ясовує поліція. Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство з позначкою самогубство. Загиблий лейтенант родом з Херсонщини. Передсмертної записки він не залишив.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

«Його тіло знайшли у кімнаті з вогнепальним пораненням грудної клітини, поряд лежав пістолет. Зараз поліцейські за цим фактом розпочали кримінальне провадження та встановлюють обставини події», - каже речниця ГУ НП у Житомирській області Алла Ващенко.

Перший заступник військового прокурора Житомирського гарнізону Олексій Рихлюк Житомир.infoзазначив, що основна версія загибелі – самогубство.

«Вчора ввечері було виявлено тіло військовослужбовця без ознак життя. Одразу виїхали працівники поліції, військової прокуратури. На місці події виявили тіло офіцера військової частини. На даний час основна версія це самогубство», – зазначив Олексій Рихлюк.

Як повідомляв Житомир.info, 1 вересня застрелився курсант Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова Максим Хоровський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий пістолет смерть самогубство  
Матеріали по темі