Події

​У селі Житомирської області під колеса Skoda потрапив нетверезий пішохід, який вже неодноразово порушував правила

11 November 2020, 12:25

У с. Підлуби Ємільчинського району Житомирської області 10 листопада Skoda збила нетверезого пішохода. У результаті 28-річний чоловік отримав травми та потрапив до лікарні.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля «Skoda Octavia», 23-річний житель смт Ємільчиного, рухаючись вулицею в с. Підлуби, здійснив наїзд на жителя району, який раптово вийшов на дорогу. У результаті ДТП 28-річний пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні для надання медичної допомоги. Також за результатами обстеження щодо стану сп’яніння встановлено, що чоловік вживав спиртне (1,88 проміле)», – йдеться у повідомленні.

Місцеві кажуть, що потерпілий неодноразово потрапляв в поле зору поліції і вчиняв правопорушення.

«Він може затіяти бійку з кимось, а потім вимагати гроші.Любить випити. Влітку підпалив свою співмешканку», – кажуть місцеві жителі.

У Ємільчинському відділенні поліції Житомир.info розповіли, що потерпілий за крайні три місяці неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності

«Потерпілий схильний до вчинення адміністративних правопорушень, як і на побутовому ґрунті, зокрема домашнє насильство, так і до порушень правил дорожнього руху. Також його притягували до відповідальності за те, що він з’являвся у громадських місцях в нетверезому стані, а у вересні цього року складений протокол за водіння автомобіля у нетверезому стані», – розповіли у поліції.

Як повідомляв, Житомир.info, уночі 2 листопада в Житомирі автомобіль збив 29-річну жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція пішохід Підлуби  
Матеріали по темі