Події

У Житомирській області з річки Случ витягнули автомобіль з тілами безвісти зниклих батька та сина

11 November 2020, 18:55

Поліція розшукала двох жителів міста Баранівка Житомирської області, 39-річного чоловіка та його 14-річного пасинка, які 9 листопада поїхали з дому власним автомобілем марки Citroen та не повернулися. Автомобіль з тілами двох людей 11 листопада витягнули з річки Случ.

Про це ввечері 11 листопада повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Пошукові групи поліції, рятувальників та лісівників другий день працювали, оглядаючи лісові масиви та приберегову лінію річки Случ, неподалік м. Баранівки. Тіла усередині автомобіля, який належить родині, виявили у другій половині дня 11 листопада у річці Случ поблизу с. Полянки», – йдеться у повідомленні.

Пошукові заходи тривали два дні і до них долучились, окрім поліцейських та працівників місцевого підрозділу ДСНС, багато небайдужих жителів райцентру.

11 листопада у другій половині дня рятувальники, що працювали за дорученням поліцейських розшуківців, досліджуючи дно акваторії річки, виявили затоплений автомобіль Citroen Berlingo. У салоні авто знаходились чоловік та хлопчик.

Відео з сайту ГУ Нацполіції у Житомирській області

«При обстеженні берега були знайдені на траві та очереті характерні сліди шин, що вели до води. Стовідсоткової упевненості у тому, що там проїхала машина, не було - хотілося сподіватись на краще. Однак при ретельному дослідженні річки, до якого долучились водолази обласної аварійно-рятувальної служби, було виявлено затоплений транспортний засіб», - розповів начальник ГУНП Юрій Олійник.

За допомогою спецтехніки автомобіль підняли з дна водойми. Крутий берег та велика глибина річки у цьому місці потребували значних зусиль рятувальників для евакуації транспортного засобу. Усередині знаходились і тіла людей.

У рамках досудового розслідування, розпочатого по факту зникнення чоловіка та хлопчика, призначено судово-медичну експертизу причин їх смерті. Встановлюються усі обставини трагічної події.

Водолазна служба інформує, що в машині був і загиблий пес.

«Сьогодні водолази Житомирської обласної аварійно-рятувальної служби Житомирської обласної ради взяли участь у пошуках двох жителів м. Баранівка, які зникли 9.11.2020 р. при незрозумілих обставинах. Використовуючи спеціальну техніку та спорядження, водолазами було виявлено та встановлено місце перебування автомобіля у р. Случ на глибині 4-5 м, неподалік м. Баранівки. При детальному огляді автомобіля було встановлено, що всередині знаходяться чоловік, підліток та пес. Водолази дістали тіла загиблих та взяли участь у піднятті автомобіля», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада 2020 року поїхали з дому автомобілем марки Citroen Berlingo та не повернулися двоє жителів міста Баранівка Житомирської області, 39-річний чоловік та його 14-річний пасинок. Припускали, що зі зниклими міг бути пес породи хаскі. Поліція просила допомогти розшукати зниклих.

11 листопада в ГУ Нацполіції у Житомирській області інформували, що поліція та рятувальники прочісують водойми та ліси, розшукуючи зникли чоловіка й підлітка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Баранівка  
Матеріали по темі