Події

На вулиці Небесної сотні в Житомирі вночі горіла захаращена квартира, господар загинув

15 November 2020, 11:00

У квартирі на вулиці Небесної сотні в Житомирі 15 листопада сталася пожежа, рятувальники виявили загиблого господаря.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«15 листопада, о 05:07, по лінії Служби цивільного захисту надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерхівці, що по вул. Небесної сотні, 40 у Житомирі. Телефонували стурбовані сусіди, які прокинулись вночі від диму», – йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою негайно було спрямовано три відділення рятувальників. З’ясувалось, що загоряння виникло в квартирі на п’ятому поверсі, з вікон якої виходив дим.

Але потрапити всередину рятувальники одразу не змогли, адже відчинити вхідні двері їм заважали купи сміття, що було наскладоване по всьому помешканню.

Розібравши його, вогнеборці у апаратах на стиснутому повітрі, зайшли в квартиру. Під час гасіння пожежі в кімнаті вони виявили безпритомного господаря, 1969 року народження. Лікарі, які прибули за викликом, констатували його смерть.

Пожежу ліквідовано о 06:00. Вогонь знищив сміття у квартирі на площі 15 кв.м. Причина займання наразі встановлюється фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 12 листопада на вулиці Гоголівській у Житомирі сталася пожежа в двокімнатній квартирі в п’ятиповерхівці. Дим помітили сусіди. Рятувальники ліквідували загоряння. На щастя, минулося без постраждалих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС вул.Небесної сотні  
Матеріали по темі