Події

Поліція перевірила анонімне повідомлення і виявила на Київській у Житомирі діючий гральний заклад, у якому вже 4 рази проводили обшук

17 November 2020, 10:52

У Житомирі поліцейські знову припинили діяльність підпільного грального закладу на вулиці Київській.

Про це 17 листопада повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Увечері 16 листопада поліцейські Житомирського відділу під процесуальним керівництвом Житомирської місцевої прокуратури провели невідкладні слідчі дії у підпільному гральному закладі. Раніше правоохоронці уже неодноразово вилучали з приміщення обладнання та засоби ведення азартних ігор, однак його організатори зробили чергову спробу відновити нелегальну діяльність», - йдеться у повідомленні.

Підпільний гральний заклад розташований по вул. Київській у багатоповерховому будинку. Про те, що зал знову функціонує, поліцейські отримали анонімне повідомлення на спецлінію «102».

У ході перевірки інформація підтвердилась. На момент прибуття правоохоронців у приміщенні знаходились адміністратори та відвідувачі.

«У результаті проведених невідкладних слідчих дій із підпільного закладу вилучені комп’ютерна техніка, чорнова документація та інші свідчення протиправної діяльності. Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня 2020 до цього грального закладу в багатоповерхівці на вулиці Київській уже вчетверте навідувалась з обшуками поліція: щоразу вилучали техніку, але організатор незаконного бізнесу знову завозив нові комп’ютери.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний заклад гральний бізнес азартні ігри казино лотерея Київська обшук  
Матеріали по темі