Події

У Житомирі застілля співмешканців закінчилось конфліктом, до лікарні з ножовим пораненням потрапив чоловік

17 November 2020, 14:43

У Житомирі ввечері 16 листопада до лікарні з ножовим пораненням потрапив чоловік. З’ясувалось, що травму чоловікові завдала його співмешканка. Жінку поліцейські затримали, триває досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Повідомлення про подію надійшло до Житомирського відділу поліції близько 18:15 від медиків. За першочерговою інформацією, за місцем проживання жінка завдала поранення чоловікові. На місце події для з’ясування обставин виїхала слідчо-оперативна група поліції. Потерпілим виявився 53-річний місцевий житель. Його ушпиталили з ножовим пораненням черевної порожнини. Попередньо поліцейські встановили, що ввечері після спільного чаркування між 37-річною житомирянкою та її співмешканцем виник конфлікт. У ході з’ясування стосунків жінка вдарила чоловіка ножем», – йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Жінку поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та проводять досудове розслідування.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, жителя Житомирської області після суперечки зі співмешканкою госпіталізували з ножовим пораненням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ножове поранення співмешканці лікарня  
Матеріали по темі