Суспільство

​Оселя вашої мрії без виснажливих ремонтів – житомирська компанія «Інтердизайн» якісно та доступно створить дизайн «під ключ»

18 November 2020, 09:50

Зекономити гроші, час та нерви на ремонті житомирянам допомагає студія дизайну інтер’єру «Інтердизайн».Професіонали студії якісно та креативно перетворять голі стіни квартири, будинку чи офісу в гарний простір, в якому хочеться жити і працювати.

Послуга «Об'єкт під ключ» передбачає індивідуальний підхід до кожного клієнта. Неважливо чи це новобудова і перший ремонт в приміщенні, чи вторинне житло і повне перепланування та капітальний ремонт.

Фахівці створюють дизайн-проект, кошторисний розрахунок і обговорюють з клієнтом кожен пункт і погоджують кожен крок, враховуючи всі побажання замовника. Візуалізація та пакет креслення дозволять уявити та побачити майбутній дизайн інтер’єру, ще до його реалізації.

Затвердили дизайн, вибрали меблі, погодили всі деталі і далі можна займатись своїми справами і не турбуватись про ремонт. Професіонали студії «Інтердизайн» візьмуть всі турботи на себе.

Нещодавно команда «Інтердизайну» завершила ремонт «під ключ» у 4-кімнатній квартирі. Результати можна переглянути у відео.



Студія «Інтердизайн» вже 20 років на ринку і має тисячі задоволених клієнтів. У рік фахівці студії розробляють та втілюють в життя близько 50 дизайн проектів.

«Ми розробляємо інтер'єри, які можна реалізувати та жити в них довгі роки, не думаючи про ремонт. В нашій команді працюють висококваліфіковані дизайнери, архітектори, конструктора, досвідчені інженери, які постійно тримають руку на пульсі інтер’єрної та екстер’єрної моди, що сприяє створенню унікальних функціональних і сучасних проектів.

Ми пропонуємо клієнтам реальну економію на матеріалах та бонус, економія нервів і часу. Етапи створення дизайну та самого ремонту контролюють одна і та сама команда. Наші спеціалісти готові надати консультації з будь-яких ремонтних питань від етапу перепланування до виготовлення меблів під замовлення. «Інтердизайн» не тільки створює та реалізовує дизайн проекти, але й проектує і виготовляє меблі. Тож витрачати час на пошуки меблів не доведеться», – каже Людмила Бойко, арт-директор компанії «Інтердизайн».

Розуміння будівельних технологій, коректний розподіл бюджету, оптимальне співвідношення ціни-якості та індивідуальний підхід до кожного замовника – основні принципи роботи студії «Інтердизайн».

Економте час і довіряйте свій ремонт професіоналам.

Студія «Інтердизайн» знаходиться на Київській, 87 у Житомирі

Контактний номер телефону - 098 410 8888, interdesign.com.ua

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Інтердизайн ремонт квартира дизайн  
Матеріали по темі