Здоров'я

Житомирська область отримала вакцину від грипу для медпрацівників. Таблиця розподілу між лікарнями

20 November 2020, 11:42

Житомирська область отримала 1170 доз вакцини для профілактики грипу. Вакцину розподілять між 18-ма комунальними лікувальними підприємствами області, препарати будуть використані для профілактики грипу серед медичного персоналу.

Про це йдеться у наказі управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації, підписаному т.в.о. начальника управління Сергієм Березовським 18 листопада.

Область отримала імунобіологічні препарати двох типів: ВАКСІГРИП ТЕТРА та ІНФЛУВАК – 290 та 880 доз відповідно.

Розподіл імунобіологічних препаратів:


Скріншоти з наказу УОЗ

Нагадаємо, 10 листопада 2020 року на позачерговій сесії міської ради говорили про те, що у Житомирі від грипу першочергово вакцинують медичних працівників, а всі інші, в тому числі педагоги, можуть зробити щеплення за власні кошти, але вакцини станом на 10 листопада в комунальних аптеках не було.

Як повідомляв Житомир.info, за інформацією Центру громадського здоров’я, 2 жовтня перша партія вакцини від грипу пройшла лабораторний контроль в Україні і надійшла в продаж.

Коли потрібно робити вакцинацію від грипу – у відеосюжеті від 6 листопада 2020 року

Минулорічний відеосюжет Житомир.info про вакцину від грипу (де її можна було придбати у Житомирі та скільки вона коштувала восени 2019 року) дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грип вакцина щеплення  
Матеріали по темі