Події

На трасі у Житомирській області поліцейські перехопили Renault: водій на викраденій автівці збирався підібрати пасажирів

24 November 2020, 13:01

Увечері 23 листопада в місті Андрушівка Житомирської області місцевий житель скористався кількахвилинною відсутністю водія Renault і поїхав геть на чужій автівці. Поліцейські розшукали та заблокували подальший рух автоугонщика між селами району. За фактом викрадення автомобіля розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Близько 16.30 на спецлінію «102» зателефонував 31-річний житель райцентру із повідомленням про викрадення автомобіля Renault Duster, належного одному із місцевих товариств.

У ситуації розбирались оперативники кримінальної поліції Андрушівського відділення. Так, з’ясувалося, що заявник залишив автівку біля свого дому із ключем у замку запалення, а сам відлучився на кілька хвилин. Коли ж повернувся, то не виявив машини на місці паркування.

«Ми отримали інформацію, що розшукуваний автомобіль рухається автодорогою Житомир – Сквира убік Житомира. Відтак були зорієнтовані чергові наряди поліцейських груп швидкого реагування. Урешті водія на викраденій автівці ми заблокували на зупинці громадського транспорту поблизу с. Волиці», – розповів начальник Андрушівського ВП ГУНП Олександр Прокопчук.

Як з’ясувалося, 23-річний керманич, житель райцентру, на зупинці збирався підібрати пасажирів у викрадений Renault. Обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи поліції. Молодика правоохоронці доставили до місцевого відділення. Чіткого пояснення своєму вчинку він не дає. У чоловіка медики взяли кров на дослідження для встановлення вживання ним заборонених речовин.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. За подібні протиправні дії чинним законодавством передбачено обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий термін.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2020 року правоохоронці Сумщини розповідали про 25-річного жителя Житомирської області, який приїхав у Шостку до дівчини, а заодно викрав чужий ВАЗ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка Рено Андрушівка  
Матеріали по темі