Події

​На трасі поблизу Житомира спецтехніка діставала фуру, яка з’їхала з дороги (доповнено)

26 November 2020, 10:20

Поблизу Житомира на трасі в напрямку села Сонячне 25 листопада фура з’їхала з дороги. Щоб дістати вантажівку знадобилась допомога рятувальників та спецтехніки.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«На об’їзній в сторону Сонячного фура злетіла з дороги, там ніби якесь озеро. Кабіна внизу. На місці є поліція і кран, намагаються дістати», – розповів читач.

Дізнатись подробиці ДТП у патрульних Житомир.info не вдалося.

В ГУНП повідомили лише, що повідомлення надійшло на лінію «102» близько 6:00, про те, що фура з'їхала з дороги на трасі.

На сторінці h****y_zhytomyr у соціальній мережі очевидці розмістили коротке відео, на якому видно, як кран намагається підняти фуру. На місці є автомобіль рятувальників.

26 листопада о 12.13 год на сайті управління ДСНС у Житомирській області повідомили

«25 листопада о 10:05 на «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у вилученні вантажного автомобіля з озера в с. Сонячне Житомирського району. На місце події виїхали фахівці аварійно-рятувальної частини. З’ясувалося, що фура з’їхала з дороги у кювет та кабіною опинилася у водоймі, водій не постраждав. За допомогою крана, який додатково залучили рятувальники, вони спочатку припідійняли причеп, відчепили його та поставили на сушу. У цей час правоохоронці перекрили рух на трасі, аби інші автівки не заважали рятувальним роботам. Далі лебідкою КрАЗа бійці ДСНС дістали саму вантажівку з водойми та відбуксирували її на дорогу. Уся робота зайняла близько 8-и годин, залучалося 3 спецавтомобілі та 9 чоловік особового складу. Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються фахівцями», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 18 серпня на трасі у Житомирській області вантажівка з пальним з’їхала в кювет і перекинулась

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фура вантажівка траса ДТП кран  
Матеріали по темі