Події

​Уночі в Житомирі власник ВАЗу зловив злодія, який нишпорив у його авто: 32-річний крадій менш як місяць тому вийшов із в’язниці

26 November 2020, 12:01

Уночі в Житомирі затримали 32-річного чоловіка за вчинення крадіжки з припаркованого автомобіля.

Про це 26 листопада повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Увечері 25 листопада з автомобіля, залишеного на вулиці м. Житомира, було викрадено речі власника. Підозрюваного у вчиненні правопорушення затримано. Розпочато досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

До Житомирського відділу поліції звернувся 32-річний житомирянин із повідомленням про крадіжку з його автомобіля. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що заявник залишив свою ВАЗівку на одній з вулиць обласного центру. Коли чоловік повернувся, то помітив, що незнайомець копирсається біля автомобіля в його речах. Відтак заявник затримав його до прибуття поліції.

Правоохоронці, розбираючись в обставинах події, встановили особу затриманого - ним виявився 32-річний уродженець Рівненщини. Чоловік лише три тижні тому звільнився з місць позбавлення волі. Свою причетність до крадіжки з автомобіля він визнав.

«Поліцейські затримали його у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Наразі правоохоронці перевіряють його до вчинення інших кримінальних правопорушень на території м. Житомира. Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством за такі правопорушення молодику може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 4 жовтня на вулиці Мазепи в Житомирі патрульні затримали чоловіка, який розбив скло в чужому автомобілі і вкрав речі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автозлодій крадіжка ВАЗ  
Матеріали по темі