Події

У Житомирській області після зіткнення з ВАЗ перекинулась фура, трьох людей госпіталізували

27 November 2020, 10:26

На виїзді з міста Коростеня Житомирської області ввечері 26 листопада зіткнулися вантажівка Volvo та автомобіль ВАЗ. Внаслідок ДТП троє людей отримали травми.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20:15 год. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції.

«Встановлено, що на 155 км автодороги Київ – Ковель на перехресті сталося зіткнення вантажного автомобіля та ВАЗ-2101, в якому знаходився водій та пасажир. Попередньо, керманич вантажівки Volvo, 33-річний житель Львівщини, допустив зіткнення з ВАЗівкою, внаслідок чого фура перекинулася», – йдеться у повідомленні

У результаті ДТП травми отримав водій легковика, 24-річний житель Коростенського району, якого було ушпиталено до реанімаційного відділення Коростенської лікарні. Також травмувався водій Volvo та 27-річний пасажир ВАЗа.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада 2020 року поблизу села Клітчин Житомирського району автомобіль Opel виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з ВАЗ. У результаті ДТП травми отримав 57-річний житомирянин, водій Opel, його госпіталізували до Житомирської обласної клінічної лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Коростень фура вантажівка ВАЗ  
Матеріали по темі