Події

​У лісі в Житомирській області поліцейські виявили незареєстрований трактор з деревиною, водія розшукують

1 December 2020, 12:28

В Олевському районі Житомирської області 30 листопада поліцейські виявили біля лісу завантажений деревиною трактор. Водія в кабіні не було.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Увечері поліцейські сектору реагування місцевого відділення поліції неподалік села Журжевичів виявили трактор, у причепі якого знаходились колоди сосни. Водночас тракториста у кабіні не виявилось. Не об’явився він і упродовж часу, протягом якого правоохоронці фіксували виявлені обставини. Як з’ясувалося, транспортний засіб взагалі не зареєстрований. Відтак, трактор разом із завантаженим деревиною причепом працівники слідчо-оперативної групи вилучили», – йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці розпочали відповідні перевірки, у рамках яких встановлюють власника транспортного засобу та походження лісоматеріалів.

Попередня правова кваліфікація події – ст.185 (Крадіжка) ККУ. Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафних санкцій і до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці вересня у Житомирській області повідомили про підозру бізнесмену, який організував експорт незаконно зрубаної деревини на 4 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: деревина ліс трактор поліція  
Матеріали по темі