Місто

Окуляри віртуальної реальності, планшет і книжка: які подарунки хочуть маленькі житомиряни на новорічні свята. Опитування

4 December 2020, 18:37

Сьогодні, 4 грудня ті, хто вірять у новорічні дива, відзначають Всесвітній день замовлень подарунків і написання листів святому Миколаю або Санта-Клаусу.

У цей день ми поцікавились у наймолодших житомирян та школярів, які подарунки вони хочуть отримати на новорічні свята.


«Окуляри віртуальної реальності», – відповідає Артем.

«Я хочу якусь книжечку, люблю читати. Пишу листи Миколаю, це в сім’ї традиція. Святий Миколай, я хочу, щоб ти мені приніс і далі..», – говорить Софія.

«Так, класна традиція. Спочатку, коли вона не вміла писати, ми всі разом писали, зараз кожен окремо пише лист святому Миколаю. Маю його десь там покласти на віконце, щоб йому було легше забрати і, зазвичай, Миколай приходить забирає листи і приносить подарунки», – розповідає тато Софії Андрій.

«Я хочу, щоб мені Миколай приніс скейт. Хочу на ньому навчитись кататись. Святий Миколай, будь ласка, принеси мені скейт», – ділиться Іван.

«Хотів би планшет і цукерки, бо у мене той зламався, а цукерки, щоб їсти. Люблю новорічні свята за те, що ми всі разом сідаємо за стіл, і люблю прикрашати ялинку», – каже Артур.

«Сумочка з єдинорогом», – озвучує своє бажання маленька Маша.

«Якось з дівчинкою своєю старшою я писала лист один раз і до святого Миколая, і до Діда Мороза за кордон. Навіть одного листа отримали», – додає мама дівчинки Катерина.

«Я хочу ляльку L.O.L., яка може змінювати колір, вона може бути із волоссям і без волосся», – відповідає Софія.

«Планшет», – вигукує Маша.

«Також планшет хотів би», – додає її брат Кирило.

«Звичайно, пишемо листи, діти пишуть, а ми виконуємо», – зауважив батько дітей Олександр.

«Так, я пишу лист до святого Миколая. Пишу кожного року, я навіть не пам'ятаю, багато чого написав. Планшет хочу», – розповідає Іван.

«Я би хотів в першу чергу відсвяткувати Новий рік з батьками та отримати дуже багато цукерок і багато поїсти і, напевно, провести цей час з друзями, це було б класно. На День святого Миколая просто розповісти вірші українські, та ніякий мені подарунок не потрібен, а просто з батьками провести цей час на користь», – ділиться Дмитро.

«На Новий рік я хочу багато грошей і на День святого Миколая в принципі теж, а ще я хочу погуляти з друзями», – говорить Ілля.

Найвідоміший маєток Санта-Клауса знаходиться у Фінляндії. Кожного року до резиденції надходять листи від дітей та навіть дорослих з усього світу. Адреса резиденції у Фінляндії: Santa Claus, Arctic Circle, Rovaniemi, Finland, 96930.

Подібний маєток святого Миколая є і в Україні. Знаходиться він у селі Пістинь Івано-Франківської області, куди також можна надсилати листи. Адреса резиденції в Україні: с. Пістинь Косівський р-н Івано-Франківська обл., 78633.

Кожного року будиночок святого Миколая працював на новорічні свята і в Житомирі, проте цього року через карантин його не встановлюватимуть.

Нагадаємо, цього року через карантинні обмеження влада Житомира відмовилась від масових гулянь на Новий рік та Різдво, а на майдані Корольова не буде Різдвяного ярмарку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День святого Миколая свято Новий рік лист дитина подарунок  
Матеріали по темі