Події

​Побили, роздягнули і закривавленого залишили в під’їзді: подробиці вбивства чоловіка у гуртожитку в Житомирі

5 December 2020, 15:42

У Житомирі алкогольне застілля трьох товаришів 30 листопада завершилося жорстоким побиттям та загибеллю 49-річного Сергія. Чоловіка товариші побили, роздягнули і закривавленого винесли в під’їзд будинку. Медикам врятувати потерпілого не вдалося.

Про це йдеться у сюжеті програми «Надзвичайні новини» на каналі ICTV. Сюжет можна переглянути тут

«Його закривавлене тіло випадково знайшли у підїзді. Непритомний чоловік лежав повністю голий. Про той факт, що Сергія вже побитого приволокли на це місце, свідчили багряні сліди на підлозі. Проте найжахливішим було те, що поки чоловік помирав на холодному бетоні, за дверима двоє його товаришів спокійно смажили картоплю і пили горілку. Сусіди зайшли до квартири, де тривало застілля, і застигли на місці: у центрі кімнаті лежав зламаний стілець, а його уламки були закривавленими», – йдеться у сюжеті.

Сусіди зайшли до квартири, де тривало застілля, і застигли на місці: у центрі кімнаті лежав зламаний стілець, а його уламки були закривавленими.

Поки їхала поліція, небайдужі сусіди утримували чоловіків у квартирі. Тим часом медики, які боролися за життя Сергія, так і не змогли його врятувати.

Обох товаришів було затримано: чоловіки були настільки п’яні, що не змогли нічого пояснити. Але згодом один із них таки зізнався.

«Разом розпивали спиртні напої і під час дріб‘язкового конфлікту почали наносити удари потерпілому. Пізніше уже його непритомного просто винесли у під‘їзд, де й покинули», – розповіла речниця поліції Житомирщини Алла Ващенко.

Загиблому Сергію було 49 років, мешкав сам, ніде не працював і часто випивав. Але сусіди його жаліють.

«Шкода хлопця, неможливо описати словами – це звірство якесь. Болить душа. Ким би він не був, це – людина», – розповів знайомий загиблого.

Затриманим товаришам 33 та 40 років, раніше обоє вже мали проблеми із законом. За смертельне побиття чоловікам світить до восьми років ув‘язнення.

Як повідомляв Житомир.info, у гуртожитку на Богунії в Житомирі двоє чоловіків до смерті побили товариша та винесли у під’їзд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гуртожиток вбивство побиття  
Матеріали по темі