Події

​У селі Житомирської області вантажівка в'їхала в яму і перекрила дорогу, знадобилась допомога рятувальників

6 December 2020, 16:59

У Новоград-Волинському районі Житомирської області 5 грудня MAN з'їхав з дороги та застряг у ямі, виїхати допомогли рятувальники.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС у Житомирській області.

«10:36 рятувальники виїжджали на допомогу водію вантажівці MAN, який ще вночі збився зі шляху та застряг в ямі, на ґрунтовій дорозі в с. Чижівка Новоград-Волинського району, тим самим, перекривши її. Так як поруч не було інших автівок, щоб його витягти, то чоловік вирішив заночувати в машині, а зранку вже шукати допомогу. За вказаними координатами було негайно спрямовано черговий караул 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Після деяких спроб витягнути його лебідкою, рятувальникам вдалося це зробити за допомогою тросу, який вони зачепили за вантажівку та пожежний автомобіль. Після цього бійці ДСНС проконтролювали, що водій може самостійно продовжити свій рух далі та повернулися до розташування частини», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 21 серпня на трасі біля Житомира рятувальники вивільняли з пошкодженої вантажівки травмованого водія

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вантажівка яма рятувальники  
Матеріали по темі