Місто

На Шевченка у Житомирі прорвало теплотрасу, комунальники працювали всю ніч (доповнено)

8 December 2020, 11:46

На вулиці Шевченка у Житомирі прорвало теплотрасу. У ніч на 8 грудня комунальники за допомогою спецтехніки ліквідовували масштабний порив. Теплопостачання у довколишні будинки було призупинене.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

«Вночі на Шевченка, біля управління Держпраці, прорвало теплотрасу. Жителі мікрорайону скаржились, що у будинках було холодно, однак на ранок батареї стали трохи теплими», – розповіла читачка.


Відео читачки

Директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин у коментарі Житомир.info розповів, що комунальники працювали над ліквідацією аварії упродовж майже всієї ночі. Довелося відключити теплопостачання до 20 житлових будинків та однієї школи. Однак вранці 8 грудня подачу тепла відновили.

«Дійсно, була дуже велика аварія на 426-му діаметрі, сталася вона близько 7-ї вечора 7 грудня. Ми мобілізували людей і техніку, працювали дві бригади. Було досить масштабне відключення, але ми змогли його локалізувати. Відключали 20 будинків та одну школу. Ліквідацію аварії завершили о 5-ій ранку 8 грудня. О 6:30 год. заповнили систему, о 7-ій ранку теплопостачання було відновлене», – розповів Дмитро Рогожин.

Доповнено о 12:25 год. 8 грудня

Пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на інформацію управління транспорту і зв'язку повідомляє, що 8 грудня на вул. Шевченка, на відрізку від Великої Бердичівської до вул. Ріхтера, буде перекрито рух транспорту у зв’язку з заміною теплової мережі.

«У зв’язку з виконанням КП «Житомиртеплокомуненерго» міської ради аварійних робіт по заміні теплової мережі по вулиці Шевченка, 18а з 08.12.2020 року і до завершення робіт буде перекрито рух транспорту по вул. Шевченка на відрізку від вул.Велика Бердичівська до вул. С.Ріхтера. Рух автобусного маршруту №58 буде відбуватись в об’їзд по вулиці Івана Франка», – інформують у міськраді.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2020 року на провулку Скорульського в центрі Житомира комунальники замінювали теплотрасу. Роботи ускладнювалися тим, що провулок дуже вузький, тож важкій техніці було складно розвернутися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло опалення теплотраса порив теплокомуненерго Рогожин вул.Шевченка  
Матеріали по темі