Події

У Бердичеві горів MAN, а в приміському селі у DAF на ходу зайнялося колесо

9 December 2020, 11:25

Упродовж доби 8-9 грудня бердичівські рятувальники двічі гасили палаючі вантажівки: на одній із вулиць міста загорівся MAN, а в селі біля Бердичева у DAF на ходу зайнялося колесо.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«8 грудня о 22:40 по лінії «101» надійшло повідомлення про те, що в одному із провулків у м. Бердичів горить вантажівка MAN. До рятувальників зателефонували мешканці сусідніх житлових будинків, біля яких стояв автомобіль», – йдеться у повідомленні.

На момент прибуття чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплена кабіна вантажівки, дах якої вже впав всередину. Подавши піну на ліквідацію пожежі, за 15 хвилин бійці ДСНС локалізували загоряння. Крім того, їм довелося розбирати металеві конструкції та речі в кабіні, аби запобігти повторному займанню. Подальшого розповсюдження полум’я на причеп рятувальники не допустили. О 23:57 пожежа була ліквідована.

Ще одна вантажівка вже під ранок 9 грудня горіла в смт Гришківці Бердичівського району. Під час руху в автомобілі DAF заклинили гальмівні колодки, і від нагріву металу відірвало палаюче колесо. Бійці ДСНС швидко загасили колесо. Вміст кузова та кабіна вантажівки не постраждали.

Причини обох пожеж наразі встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 26 листопада 2020 року в місті Бердичів Житомирської області 26 листопада горів автомобіль Volkswagen Golf, якого власник поставив у гараж, забувши вимкнути габаритні вогні. Рятувальники припускають, що причиною загоряння могло стати коротке замикання в автомобілі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники вантажівка Бердичів  
Матеріали по темі