Україна

Президент цілував Лорак на очах її нареченого. 8 фото

30 May 2008, 17:20
Віктор Ющенко сьогодні присвоїв звання народних артистів України фіналістці «Євробачення-2008» Ані Лорак та народному артисту Росії Філіппу Кіркорову, який продюсував її участь у конкурсі

Вітаючи співачку з блискучим виступом на «Євробаченні-2008», В. Ющенко відзначив продемонстрований нею європейський мистецький рівень, прекрасний зразок творчої праці і непохитну віру в перемогу.

«Я б хотів привітати і Кароліну, і Філіпа Бедросовича за ту роботу, яка була зроблена в рамках «Євробачення». Я хочу чітко і ясно сказати - це була українська перемога. І ті люди, які працювали на неї, достойні найвищих оцінок від імені Української держави», - сказав Глава держави.

Дякуючи за високу нагороду, Ані Лорак сказала: «Ця нагорода є тільки авансом моїх наступних перемог, які, безумовно, будуть під прапором України».

Президент висловив особливу подяку Ф. Кіркорову за його внесок у перемогу України, підтримку та дружню допомогу Ані Лорак. «Ви зробили колосальний внесок у розвиток наших двосторонніх відносин», - сказав В. Ющенко.

Згідно з Указами Президента, почесне звання «Народний артист України» присвоєне Ані Лорак за вагомий особистий внесок у популяризацію української культури у світі, високу пісенну майстерність, Ф. Кіркорову - «за вагомий особистий внесок у розвиток культурно-мистецьких зв'язків України і Російської Федерації, високу виконавську майстерність та багаторічну плідну творчу діяльність».

 

http://www.vip.glavred.info/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі