Події

У Житомирській області рятувальники витягнули з водойми травмованого велосипедиста, якого занесло на слизькій дорозі

12 December 2020, 12:44

У місті Новоград-Волинський Житомирської області 11 грудня велосипедиста занесло на дорозі через ожеледицю. Чоловік не впорався з керуванням двоколісника та впав у стічний канал. Травмованого пенсіонера з водойми діставали рятувальники.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«11 грудня, о 22:53 год., до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Новоград-Волинський до канави впав чоловік. Постраждалого необхідно було вилучити з водойми», – йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце виклику, черговий караул рятувальників встановив, що у стічному каналі знаходиться людина, яка не рухається, але подає негучні звуки. За допомогою висувної драбини один з бійців ДСНС спустився до постраждалого. Чоловік уже корчився від болю. На тілі були видимі ушкодження – розбита голова. Рятувальник обв’язав чоловіка мотузкою, та по драбині бійці підняли травмованого на поверхню, переклали його на ноші й транспортували до автомобіля екстреної медичної допомоги.

Як з’ясувалося згодом, 67-річний чоловік поїхав того дня на велосипеді набрати води. Дорогою до вододжерела через сильну ожеледицю він не впорався з керуванням та впав до стічного каналу на своєму транспортному засобі. Увечері дружина з донькою вирушили на пошуки батька і побачили його у проваллі. Жінки зрозуміли, що самотужки йому не допоможуть, тому й набрали номер «101».

Нагадаємо, за добу, з ранку 10 грудня до 10:00 год. 11 грудня, у травмпункти житомирських лікарень звернулися 152 людини, тоді як за 9 грудня було 81 звернення. Такими наслідками для житомирян обернулася сильна ожеледиця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ожеледиця Новоград-Волинський рятувальники  
Матеріали по темі