Місто

​У Житомирі відкрили фірмові магазини ТМ «Скиба» з десятками видів хліба та найсмачнішою здобою

14 December 2020, 10:00

Десятки видів хліба, найсмачніша здоба, тістечка, печиво та торти на будь-який смак можна придбати у магазинах ТМ «Скиба». У Житомирі вже відкрили два магазини з фірмовою продукцією.

Асортимент хлібу у магазині дуже широкий - на вибір клієнтів заварні буханці та діабетичні, бездріжджові та цільнозернові; а ще тут безліч батонів, багетів, кексів, пирогів з різними начинками, пончики та круасани. А для любителів солодощів - найпопулярніші у світі десерті: тірамісу, макаруни, еклери, безе. Крім цього у магазині можна замовити святковий тортик.


Покупці магазину зазначають: асортимент дійсно вражає.

«Я думаю, що вони будуть розширюватися, це точно. Мені подобається, є що цікавого скуштувати, в інших магазинах цього не було», - ділиться Лариса.

Житомиряни з радістю діляться, що купують у новому магазині.

«Хлібчик і здобу, завиванець з маком», - каже Світлана.

«Вибір гарний, є на будь-який смак і гроші можна за бажання обрати собі. Ми придбали тістечка Скиба, також сьогодні вперше скуштуємо», - говорить Оксана.

А продавчині магазину із задоволенням допоможуть зробити вибір.

«Дівчата приємні, ввічливі, все розказали, запропонували», - додає Оксана.

Магазини ТМ «Скиба» знаходяться в Житомир за адресами: вул.Київська, 50 та вул. Перемоги, 12. Проте в найближчих планах - відкриття нових торгових точок. Продукцію смачного виробника можна придбати у багатьох інших продуктових мережах, зокрема «Полісся -Продукт», «Манго», «Лавка 9», «Подільський фермер» та інших.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Скиба хліб здоба  
Матеріали по темі