Події

​Поліцейські затримали крадія, який виніс з офісу житомирської ветеранської організації техніку та нагороди

16 December 2020, 11:59

У Житомирі в ніч з 14 на 15 грудня з двох офісних приміщень ветеранської організації були викрадені комп’ютерна та побутова техніка, а також нагороди з документами. Поліцейські вже за кілька годин встановили та затримали причетного до злодіяння та вилучили викрадене. Розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Уранці 15 грудня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення від керівника міської ветеранської організації про крадіжку з офісного приміщення. На місці події поліцейські з’ясували, що невідомий потрапив до приміщення, підібравши ключ. Зсередини зникли комп’ютер з комплектуючими, обігрівачі, електричний чайник, інше майно, а також понад 30 медалей та значків з українською символікою, що призначались для членів організації. Також з сусіднього приміщення громадської організації, що розташоване у цій же будівлі, зник багатофункціональний офісний пристрій.

У ході проведених розшуково-слідчих дій оперативники карного розшуку встановили причетність до крадіжок 28-річного жителя Житомирського району. Поліцейські розшукали молодика та затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України», – йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалось, частину майна затриманий встиг перепродати жителю обласного центру. Ще частину – відніс у ломбард. Тож слідчі вилучили викрадене та нині триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Житомирського відділу поліції Сергій Синявський.

Відомо, що чоловік уже був засуджений за вчинення майнових злочинів. Відповідно до чинного законодавства цього разу йому може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Як стало відомо Житомир.info обікрали організацію ветеранів афганської війни.

Як повідомляв Житомир.info, 12 листопада у Олевську вночі крадії винесли зі школи комп’ютери та телевізор.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нагорода крадіжка поліція ветеранська організація  
Матеріали по темі