Події

На перехресті в центрі Житомира зіштовхнулись Lexus та Chevrolet, від удару один автомобіль збив жінку на тротуарі

17 December 2020, 09:44

На перехресті вулиць Київської та Театральної 16 грудня зіштовхнулись Lexus та Chevrolet. Від удару один автомобіль збив жінку, яка стояла біля пішохідного переходу.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«ДТП на Київській. Зіштовхнулись автомобілі, а потім один в'їхав у пішохода на тротуарі», – розповів читач.

Відео моменту ДТП опублікували на сторінці Комунального підприємства «Міський інформаційний центр» у Facebook.


У патрульній поліції Житомир.info уточнили, що травми отримала жінка 1939 року народження.

«Повідомлення надійшло о 13:46 про ДТП з потерпілими на перехресті вулиць Київської та Театральної за участі двох автомобілів Lexus та Chevrolet. Тілесні ушкодження отримала громадянка яка стояла біля пішохідного переходу 1939 року народження», – розповів пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

На сайті ГУНП у Житомирській області зазначають, що за кермом Chevrolet, який збив пішохода був 21-річний житомирянин.

«Попередньо, водій автомобіля «Chevrolet», 21-річний житомирянин, рухаючись вулицею Київською, здійснив зіткнення з автомобілем «Lexus» під керуванням 24-річного жителя смт Любара. Від удару «Chevrolet» виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на пішохода.

У результаті ДТП пішохід, 81-річна жителька м. Житомира, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до міської лікарні для надання допомоги.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, на перехресті вулиць Київської та Князів Острозьких у Житомирі вранці 16 грудня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішохід Київська поліція камера  
Матеріали по темі