Події

Поліція шукає очевидців ДТП поблизу Житомира, де дівчина на Toyota на смерть збила 43-річну жінку

17 December 2020, 16:41

Поліція встановлює свідків та очевидців смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у Житомирському районі 30 листопада 2020 року.

Про пошук свідків для встановлення усіх обставин ДТП відділ комунікації поліції Житомирської області повідомив 17 грудня.

«30 листопада близько 17:10 поблизу с. Гадзинка Житомирського району 27-річна водійка автомобіля TOYOTA RAV4, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснила наїзд на пішохода, яка переходила проїзну частину дороги. У результаті ДТП 43-річна жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події», – йдеться у повідомленні.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Громадян, які були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та мають записи з відеореєстратора, поліція просить звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Нагадаємо, ввечері 30 листопада 2020 року поблизу села Глибочиця Житомирського району автомобіль Toyota на смерть збив пішохода. В ГУНП у Житомирській області 1 грудня повідомили, що на місці події загинула жінка, за попередньою інформацію, 47 років. За кермом Toyota RAV4 була 27-річна житомирянка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Глибочиця пошук свідків  
Матеріали по темі