Події

У Житомирській області Renault виїхав назустріч фурі, водій легковика загинув, двоє пасажирів травмувалися

23 December 2020, 10:38

У Малинському районі Житомирської області 22 грудня автомобіль Renault виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою Scania. Водій легковика загинув, двох пасажирів госпіталізували з травмами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 16:50 год. на 120 км автошляху Київ – Ковель – Ягодин, неподалік с. Йосипівки Малинського району.

«Попередньо, водій автомобіля Renault Laguna, 43-річний житель Дніпропетровської області, рухаючись у напрямку м. Києва, виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з автомобілем Scania під керуванням 42-річного жителя Білорусі», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП водій Renault загинув на місці події, ще двоє пасажирів цього ж автомобіля, 28-річна та 27-річний жителі м. Дніпра, зазнали травм та були ушпиталені до Коростенської лікарні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 21 грудня 2020 року в місті Андрушівка Житомирської області автомобіль ВАЗ врізався у кам’яний паркан. Травмованого водія з пошкодженої автівки діставали рятувальники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вантажівка фура Малинський район  
Матеріали по темі