Влада

​У селі поблизу Житомира за 3,5 млн грн проведуть реконструкцію готелю обласної спортивно-оздоровчої бази

23 December 2020, 11:22

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА провів тендер на реконструкцію будівлі готелю майнового комплексу спортивно-оздоровчої бази Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності, що знаходиться у селі Березино (вул. Лісова, 4) в Житомирському районі.

Тендер, оголошений в середині грудня 2020, оприлюднений на ресурсі ProZorro. Очікувана вартість закупівлі становила 3 млн 550 тис. грн.

У аукціоні, який відбувся 21 грудня, участь взяли дві фірми:

ТОВ «АртХаус» з пропозицією у 3 млн 489 тис. 832,67 грн
ПП «ЕПТ» з пропозицією у 3 млн 533 тис. 117,84 грн

Наразі, за результатами протоколу розкриття тендерних пропозицій, ТОВ АртХаус очікує рішення про визначення його переможцем торгів.

ТОВ «АртХаус» зареєстроване в 2006 році у Житомирі. Керівник – Василь Васильович Герасимчук. Основний вид діяльності – організація будівництва будівель. Статутний капітал фірми, власником якої з червня 2019 є Бобло Петро Іванович, 35 тис. грн.

За інформацією clarity-project.info, ТОВ «АртХаус» є переможцем у 54 закупівлях на загальну суму 218,1 млн грн. Найбільше договорів укладено з департаментом регіонального розвитку Житомирської ОДА (15 договорів на 85,6 млн грн).

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2020 департамент регіонального розвитку Житомирскої ОДА уклав договір з ТОВ «МІТТЕЛ» на завершення реконструкції футбольного поля в селі Березина (територія Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності за 3,08 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа вищої спортивної майстерності Березино ДРР реконструкція готель  
Матеріали по темі