Влада

Житомирська ОДА хоче заплатити «улюбленій» фірмі 3 млн грн за завершення реконструкції футбольного поля

5 November 2020, 11:51

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації провів тендер з реконструкції футбольного поля та території Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності за адресою: Житомирський район, с. Березина, територія Глибочицької сільської ради за межами населених пунктів, Станишівське лісництво, квадрат 25, виділ 13, будинок 1 (І черга)» (завершення робіт). Очікувана вартість закупівлі становить - 3 млн 138 тис. 592 грн.

За умовами тендерної документації роботи мають бути виконані до 31 грудня 2021 року. Джерело фінансування – місцевий бюджет.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 9 жовтня на ресурсі ProZorro.

Участь у торгах взяло три фірми: ТОВ «Експертбудтрейд» з остаточною ціновою пропозицією у 2 млн 912 тис. 457 грн 60 коп., приватне підприємство будівельно-монтажна фірма «Майстер» з остаточною ціновою пропозицією у 3 млн 70 тис. 700 грн та ТОВ «Міттел» з остаточною ціновою пропозицією у 3 млн 80 тис. 154 грн 24 коп.

Пропозицію ТОВ «Експертбудтрейд» відхилили через відсутність у документації учасника локального кошторису 4-1-1, також у договірній ціні не враховано кошти на покриття ризику всіх учасників будівництва, що не відповідає тендерній документації.

ТОВ «Експертбудтрейд» зареєстроване в Житомирі по вулиці Бориса Тена, 100. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Олена Володимирівна Шевчук.

Пропозицію фірми «Майстер» відхилили, оскільки у пропозиції учасника порівняльний склад надано не в повному обсязі, також у пропозиції відсутні підтвердження права власності (право користування) від субпідрядника на зазначену у відомостях матеріально-технічну базу, а довідка загальновиробничих та адміністративних витрат подано з невідповідністю до ДСТУ Б.Д. 1.1-3:2013, що не відповідає умовам тендерної документації.

Приватне підприємство будівельно-монтажна фірма «Майстер» зареєстроване в Житомирській області, село Вереси, вулиця Поліська, 2. Спеціалізується фірма на монтажі водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування, статутний капітал - 0 грн. Власником фірми є Валерій Михайлович Яценко.

Вже 3 листопада департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував повідомлення про намір підписати договір з ТОВ «Міттел».

ТОВ «Міттел» (до 2 квітня 2020 року фірма називалась ТОВ “БК “ЕСЮ Україна”) зареєстроване в Києві по вулиці Юрія Іллєнка, 83-д. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал – 1 тис. грн. Власником фірми є Вахнін Євген Миколайович.


Зазначимо, що на спортивній базі в селі Березина під Житомиром впродовж кількох останніх років базується футбольний клуб «Полісся». Але влітку 2020 року перебування команди на спортбазі опинилось під питанням і вболівальники та представники команди вирішували його в обласній раді.

Щодо футбольного поля, то проєктну документацію на роботи з реконструкції футбольного поля та території Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності розробляв ФОП Данильчук Андрій Федорович, з ним департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА підписав договір у березні 2019 року на 185 тис. 215 грн. А в липні 2019 року замовник робіт підписав договір на коригування проєкту з Житомирською філією інституту «НДІпроектреконструкція» вартістю 9 тис. 660 грн.

Реконструювати футбольне поле у липні 2019 року розпочало ПП «Скефалд», вартість підписаного договору становила 1 млн 211 тис. 748 грн.

ПП «Скефалд» зареєстроване в Житомирі по провулку Кавалерійський, 13. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Єгор Сергійович Ілючок.

Нагадаємо, ТОВ «Міттел» входить в ТОП-5 «улюблених» фірм департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА: з початку 2020 року та по 6 жовтня департамент підписав з фірмою дев'ять договорів на загальну суму 113 млн 25 тис. 956 грн.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2020 року департамент опублікував намір підписати договір вартістю 11,3 млн грн з ТОВ «Міттел» на капітальний ремонт вулиці в Бердичеві, дешевшу пропозицію відхилили. 14 травня цього року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував намір підписати договір вартістю 5,4 млн грн з ТОВ «Міттел» на реконструкцію стадіону в Чуднові, п'ять дешевших пропозицій відхилили. 27 травня департамент підписав з ТОВ «Міттел» договір на капітальний ремонт спортивного майданчика в Кирданівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ степенів Овруцької міської ради, вартість підписаного договору – 5 млн 6 тис. 778 грн 73 коп. Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області провела моніторинг цих закупівель та виявила порушення законодавства й рекомендувала відмінити всі три вищезазначені тендери.

Наприкінці липня 2020 року департамент регіонального розвитку ОДА з третьої спроби провів тендер на капітальний ремонт ділянки Великої Бердичівської від Довженка до вулиць Льва Толстого та Жуйка. Тендер виграло київське ТОВ «МІТТЕЛ» за 22 млн 644 тис. 64,62 грн. Договір уклали 5 серпня, роботи мають бути завершені до 31 грудня 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА тендер футбольне поле "Міттел"  
Матеріали по темі