Влада

У голови Житомирської ОДА залишилось два заступники: Віра Рогова отримала посаду в міністерстві

23 December 2020, 18:11

23 грудня на засіданні Уряду було прийнято ряд кадрових змін, одним з яких було рішення про призначення на посаду заступника міністра освіти і науки Віри Рогової, яка з січня 2020 є заступницею голови Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка.

Про ці та інші кадрові зміни на своїй сторінці у соцмережі повідомив нардеп Василь Мокан.


Згодом допис-вітання з приводу призначення Віри Рогової заступником міністра освіти опублікував у соцмережі Ігор Гарбарук, який також є заступником міністра освіти і науки.


Нагадаємо, Віра Борисівна Рогова була призначена на посаду заступника голови Житомирської облдержадміністрації з 27 січня 2020 року. До цього вона керувала департаментом освіти та науки Київської ОДА.

Окрім Віри Рогової, у голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка наразі є ще два заступники: Наталія Остапченко, яку 22 грудня представили як першого заступника голови ОДА, та Віктор Градівський.



Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2019 Віра Рогова подала декларацію кандидата на посаду заступника голови Житомирської ОДА. Зазначається, що вона прописана у Києві, а фактично проживає в місті Біла Церква Київської області. На посаді директора департаменту освіти та науки Київської ОДА у 2018 році вона отримала 309 тис. 23 грн зарплати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рогова заступник МОН міністерство  
Матеріали по темі