Влада

У голови Житомирської ОДА може з’явитися ще одна заступниця з Київської області

5 December 2019, 12:28

Директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Віра Рогова претендує на посаду заступника голови Житомирської ОДА.

Декларацію кандидата на посаду Рогова оприлюднила 4 грудня 2019 року.

Зазначається, що вона прописана у Києві, а фактично проживає в місті Біла Церква. У власності Віри Рогової є три земельні ділянки в селі Матюші Білоцерківського району Київської області: з травня 2017 року – 600 кв.м. вартістю 19 тис. 338 грн; з листопада 2018 року – 21099 кв.м. вартістю 86 тис. 506 грн та 10294 кв.м. вартістю 42 тис. 205 грн. Також їй належить половина житлового будинку загальною площею 72,8 кв.м в цьому ж селі.

У чоловіка в Білій Церкві є земельна ділянка та житловий будинок загальною площею 137,2 кв.м. У вересні 2018 року він став власником автомобіля Mercedes-Benz B 180 CDI 2014 р.в., вартість якого не вказана.

У 2018 році в департаменті освіти і науки Київської ОДА Віра Рогова отримала 309 тис. 23 грн зарплати, ТОВ «Агрофірма "Матюші"» заплатило їй 24 тис. 752 грн за орендоване майно. Чоловік за рік отримав 181 тис. 561 грн зарплати в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва і 54 тис. 764 грн пенсії.

Готівкою претендентка на посаду заступника голови Житомирської ОДА декларує 8 тис. доларів.

Нагадаємо, 17 листопада цього року декларацію кандидата на посаду заступника голови Житомирської ОДА оприлюднив директор департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської облдержадміністрації Віктор Градівський.

Як повідомляв Житомир.info, з 6 вересня 2019 року заступницею голови ОДА працює Наталія Остапченко, яка до цього була начальницею управління фінансів Бородянської райдержадміністрації Київської області. 17 жовтня колишній начальник Київського вокзалу Олег Шарварко став керівником апарату Житомирської ОДА. На початку листопада першим заступником голови облдержадміністрації став киянин Володимир Федоренко. 4 листопада голова ОДА Віталій Бунечко визначив переможцем конкурсу на посаду директора департаменту регіонального розвитку киянку Інну Хоменко, яка працювала в департаменті регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської облдержадміністрації. Управління екології та природних ресурсів Житомирської ОДА очолює жителька Київської області Галина Перникоза, яка до цього працювала в Держекоінспекції, а на початку листопада виграла конкурсу на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА заступник голови Рогова декларація  
Матеріали по темі