Події

У Житомирській області 17-річний хлопець випав з електропотяга під час руху, юнак залишився без ніг

24 December 2020, 10:44

Увечері 23 грудня до поліції надійшло повідомлення про травматичну ампутацію ніг 17-річного жителя міста Малин Житомирської області. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області

«Близько 19.55 до поліції зателефонував житель м. Малина і розповів, що його син потрапив під електропотяг, у результаті чого травмований», – йдеться у повідомленні.

Безпосередньо на місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували окремі деталі. Попередньо встановлено, що потерпілий разом з 15-річним знайомим о 18.50 на залізничній станції Головки зайшли до вагона електропотяга сполученням «Коростень-Київ», прямуючи до м. Малина.

Трохи згодом у старшого з хлопців задзвонив телефон і він перейшов до іншого вагону, запропонувавши товаришу зустрітись уже на пероні у місті.

На станції «Малин» молодший юнак не побачив друга, натомість той йому зателефонував і розповів, що під час руху зі станції «Пиріжки» випав з електропотягу. Майже одночасно потерпілий повідомив про подію і батькам.

Хлопця знайшли поблизу залізничної колії приблизно за 27 метрів від вказаної станції у напрямку м. Малина та терміново госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні з попереднім діагнозом – травматична ампутація нижніх кінцівок.

За цим фактом поліцейські розпочали розслідування. Попередня кваліфікація події – ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Триває встановлення обставин падіння та травмування хлопця.

Нагадаємо, 9 вересня 2020 року в місті Коростень Житомирської області 9-річна школярка потрапила під потяг, дівчинку госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. З’ясувалося, що дівчинка переходила колії під вагонами. Внаслідок травмування дитина залишилася без обох ніг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг поїзд електропотяг Малин травмування  
Матеріали по темі