Події

Хлопця, якого знайшли мертвим на ринку у Бердичеві, смертельно травмував автомобіль: водій тіло переніс з місця ДТП і втік

30 December 2020, 09:31

У Бердичеві поліцейські встановили водія транспортного засобу, який смертельно травмував 16-річного хлопця. Загиблого юнака знайшли вранці 27 грудня на території ринку. Водій переніс тіло з місця ДТП, а сам втік.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«27 грудня уранці на місцевому ринку райцентру було виявлено мертвим 16-річного юнака. У ході першочергових заходів поліцейські провели огляд місця події, а також було призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті хлопця. Також проведено опитування громадян та вилучені записи камер відеоспостереження. У ході першочергових дій правоохоронці встановили, що напередодні увечері хлопець разом зі знайомим знаходились на ринку, де розпивали спритне, і близько півночі один із учасників пішов. Юнак же залишився на ринку. У подальшому, як з’ясували поліцейські, хлопця, який лежав на землі, травмував мікроавтобус. Після наїзду водій транспортного засобу переніс юнака до іншого місця на території ринку і залишив там.

У результаті проведених слідчих дій поліцейські встановили і розшукали автомобіль і його водія. Це 43-річний житель райцентру. За місцем його проживання 29 грудня під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури правоохоронці провели невідкладний обшук і вилучили транспортний засіб. Нині призначено низку експертних досліджень. Для встановлення всіх обставин чоловіка доставили до Бердичівського відділу поліції», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування проводиться під процесуальним керівництвом Бердичівської місцевої прокуратури за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Наразі чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Слідчі поліції подали клопотання до суду про тримання його під вартою.

За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 3 років або без такого.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 27 грудня на ринку у Бердичеві знайшли тіло 16-річного хлопця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ринок Бердичів ДТП  
Матеріали по темі