Новини компаній

Вплив упаковки на прибуток виробника

30 December 2020, 11:47

На сьогоднішній день упаковка товарів виконує не тільки функцію захисту продукту, але й в значній мірі являється носієм реклами, як самого продукту, так і бренду. Розміщення реклами на упаковці є важливою складовою в просуванні товару. Саме з цих двох причин правильна упаковка на замовлення для виробників різних товарів є обов'язковою.

Якщо використовувати знання та досвід фахівців з виробництва упаковки, то можна значно зекономити час, гроші та нерви. Наприклад, дизайнер, який працює саме з таким видом продукції точно знає, що потрібно зазначати і в якому місці, навіть який колір застосувати. Такий фахівець володіє необхідними навичками, що значно полегшить процес узгодження макету, бо не буде використане зайве.

Таким чином, завжди звертайтесь до професіоналів, які на цьому, як то кажуть, “собаку з'їли”. Вони допоможуть Вам зробити правильний вибір.

Призначення та види упаковки

Велике число закладів громадського харчування та інших виробників товарів широкого вжитку, замовляють упаковку для самих різних продуктів:

  • кондитерських виробів;
  • фаст-фуду;
  • косметики;
  • бакалії та багато чого іншого.

Упаковка на замовлення в друкарні "УкрСіч" може бути виготовлена для товарів самого різного призначення. Понад 15 років компанія успішно співпрацює з багатьма торговими марками, які завжди повертаються до цієї компанії з новими замовленнями. Це обумовлено тим, що сучасне обладнання та досвідчені фахівці компанії можуть втілити в реальність навіть найсміливіші Ваші ідеї та зробити якісну продукцію.

В компанії "УкрСіч" упаковка на замовлення виготовляється з якісного картону з ламінуванням. Такі вироби зручні у використанні, добре виглядають, екологічні і безпечні. Вони можуть бути з віконцями або повністю закритими, зі знімними або відкидними кришками, самої різної форми та розміру.

Чому варто звернутися в компанію "УкрСіч"?

Компанія «УкрСіч» - це великий виробник поліграфічної продукції в Україні, де можна придбати упаковку великими та малими партіями. Крім цього, перевагами компанії є висока якість продукції та дуже лояльні ціни. Поліграфічна компанія гарантує, що харчовий картон і фарби для нанесення зображень і написів відповідають всім санітарним нормам і ГОСТам.

За відгуками клієнтів компанія отримала високу оцінку також за наступне:

  • гідне обслуговування;
  • кваліфікований персонал;
  • виконання термінів виготовлення і доставки.

Дійсно, дуже важливо те, з яким людьми приходиться стикатися в процесі роботи. Досвідчені фахівці підкажуть, в яких випадках краще використовувати зображення та написи, а в яких - використовувати нанесення прямої чи прихованої реклами. А привітливе ввічливе ставлення завжди піднімає настрій і дозволяє не витрачати власну енергію на зайві речі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі