Україна

Шуфрич все ж побився ... зі своїм тренером. 9 фото

1 June 2008, 09:39
Анонсована "бійка року" між депутатом-регіоналом Нестором Шуфричем та керівником Управління держохорони Валерієм Гелетеєм не відбулася.

Про те, що незабаром в Школі олімпійського резерву має розігратися українська версія відомого фільму "Бійцівський клуб", свідчили десятки телекамер та швидка допомога "Борис" під входом.

Однак видовище, яке варте не одного тазику попкорну, було зірвано.

"Приїхав Гелетей і в присутності мого тренера сказав, що його неправильно зрозуміла преса, бо він пожартував, а тому запропонував потиснути один одному руки", - розповів Шуфрич журналістам.

"Як майстер спорту в іншому виді спорту я не міг не відповісти йому рукостисканням", - додав Шуфрич.

За його словами, ця історія має стати уроком на майбутнє. "Думаю, після цього ні в кого не буде бажання жартувати з боку чиновників на адресу політиків", - сказав він.

Шуфрич додав: "Тим, що я прийняв виклик у головного тілоохоронця Ющенка, я виграв, незалежно від того, що відбулося би на татамі".

Після цього Шуфрич в присутності преси провів двохвилинний спаринг зі своїм тренером Олександром Мандріком – віце-президентом Федерації панкратіону.

"Саме в цьому залі ми готувалися до бою. Тут він пітнів, тут отримував синці... Зараз у нього дуже сильний нокаутуючий удар ногою", - розповів про свого вихованця Мандрік після бою.

"У нас був тактичний настрой – закінчити двобій з Гелетеєм нокаутом після удару ногою в першу хвилину бою", - додав Шуфрич.

Журналісти поцікавилися, чи не є наслідком підготовку до бою з Гетелеєм шишка на чолі в Шуфрич. "Ні, це жировичок, який у мене ще зі студентських років", - розвіяв припущення регіонал.

На питання, чи буде він застосовувати свої навички у сесійній залі парламенту, Шуфрич відповів, що "тільки з метою самозахисту".

А після бою Шуфричу вручили сертифікат про присвоєння йому третього дану з панкратіону. Мабуть, депутат виявився рекордсменом зі швидкості посвячення у ранг.


Подібне звання вимагає, щоб людина займалася цим видом спорту протягом не одного року. Шуфрич же розповів, що вся підготовка зайняла в нього сім днів. "У мене було два тренування на день – до обіду технічні вправи, після обіду – спаринг".

На припущення про нечесно отриманий третій дан Шуфрич відповів, що сприймає це "як титул почесного професора в якомусь університеті".

У свою чергу Гелетей, який також прибув до спорткомплексу, розповів, чому уникнув двобою з Шуфричем.

"Я зайшов до Нестора Івановича, привітав його з днем народження батька, побачив, що він розігрітий. Мені було приємно, що це хоробра людина. Я запросив його на дружнє тренування до Управління державної охорони. Він погодився і сказав, якщо буде можливість, то приїде", - сказав він.

За словами Гелетея, він не говорив серйозно, коли висловив бажання побитися з Шуфричем.

"Проходили змагання з рукопашного бою, в якому я був учасником. Журналіст запитав, з ким би я хотів позмагатися. Я сказав, що не проти з Коновалюком, який займався дзю-до, і з Шуфричем. Нестор Іванович прийняв це як виклик, і пішли листи на мою адресу не дуже коректного змісту. В якийсь момент я подумав собі – піду і покараю його чисто по-спортивному", - розповів Гелетей.

Він додав, що коли їхав до спортзалу, навіть взяв з собою форму, але потім передумав.

За словами Гелетея, коли він зайшов до Шуфрича в роздягальню, то очікував на "якесь непорозуміння". Але Шуфрич прореагував на все "з посмішкою".

 

 

http://www.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі