Суспільство

​Благодійний фонд родини Жебрівських системно підтримує медичні заклади в смт Ружин та с. Немиринці Житомирської області

6 January 2021, 14:46

Загалом на подолання наслідків COVID-19 у Ружинському районі, а також на реконструкцію та облаштування фельдшерського пункту в селі Немиринці було виділено понад 4 млн грн

У рамках подолання пандемії Благодійний фонд родини Жебрівських надав КНП «Районна центральна лікарня» Ружинської районної ради апарат інтенсивної терапії (ШВЛ) та чотири кисневі концентратори. А також засоби захисту для медичного персоналу: захисні костюми, окуляри, медичні маски, респіратори, дезінфікувальні розчини для обробки рук і поверхонь. За кошти фонду проведено технічне обслуговування автомобіля швидкої допомоги та придбано промислову пральну машину.

2020 року завершено реконструкцію приміщення та облаштування прилеглої території фельдшерського пункту в селі Немиринці, який є структурною одиницею КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ружинської районної ради. Фельдшерський пункт облаштували медичним обладнанням, програмно-апаратним комплексом для телемедицини, меблями, необхідним інвентарем, забезпечили ліками для надання первинної медичної допомоги, засобами захисту та дезінфікувальними розчинами для обробки рук і поверхонь.

Безпосередньо до КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» в смт Ружин також передали ліки та дезінфікувальні розчини.

Благодійну допомогу ліками та індивідуальними засобами захисту було надано Територіальному центру соціального обслуговування Ружинського району Житомирської області, що опікується мешканцями поважного віку, які потребують соціальної допомоги.

Нагадаємо, Всеукраїнська благодійна організація «Благодійний фонд родини Жебрівських» (правонаступник Благодійного фонду «Фармак») існує вже майже 10 років. Фонд родини Жебрівських підтримує заклади освіти, медичні установи, надає допомогу українській армії. А цього року «Фармак» разом із Всеукраїнською благодійною організацією «Благодійний фонд родини Жебрівських» виділили 10 млн грн на протидію поширенню коронавірусу. Зокрема, закупили необхідне обладнання й засоби індивідуального захисту, які разом із лікарськими препаратами направили до 100 медичних закладів у різних областях України.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: благодійний фонд Жебрівський  
Матеріали по темі