Події

​У житомирському парку двоє молодиків побили та обікрали 22-річного житомирянина, поліція знайшла грабіжників

6 January 2021, 15:35

У Житомирі в парку імені Гагаріна 2 січня двоє молодиків побили та обікрали 22-річного житомирянина. Правоохоронці встановили особи нападників, відібрані у парубка речі у них вилучені. Триває досудове розслідування.

Про це 6 січня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Подія сталась увечері 2 січня. До поліції надійшло повідомлення про грабіж молодого чоловіка у центральному парку м. Житомира. Зі слів 22-річного потерпілого поліцейські з’ясували, що його перестріли двоє невідомих, побили і відібрали рюкзак з особистими речами та музичну колонку. Загальна сума збитку склала понад 7 тисяч гривень. Подія була кваліфікована за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. У результаті вжитих заходів оперативники підрозділу кримінальної поліції Житомирського ВП ГУНП встановили причетність до кримінального правопорушення двох місцевих жителів віком 18-ти та 22-х років. Під час перевірки у них виявили частину речей потерпілого парубка», – йдеться у повідомленні.

За чинним законодавством відкрите заволодіння майном, вчинене групою осіб у поєднанні з насильством, карається позбавленням волі строком від 4 до 6 років.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2020 року поліція викрила трьох молодиків, які на Перемоги у Житомирі побили та пограбували чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіжник парк пограбування поліція  
Матеріали по темі