Новини компаній

8 березня: оригінальний подарунок для коханої

7 January 2021, 15:59

8 березня — той день року, коли світ ніби заповнюється квітами, солодощами й ніжністю. Звісно, найбільше уваги дістається коханим жінкам від їхніх чоловіків. Проте ні для кого не секрет, що для більшості чоловіків пошуки подарунків можуть перетворитися на справжнє пекло з переживань і відсутності креативу. Без гаджетів, шуб, ювелірних прикрас і гелів для душу — ми підготували список-шпаргалку, який допоможе вам зорієнтуватися та знайти той самий презент.

Парфуми

aADM7EwlYir9aMWXd19nkhIHbTJxC-6px27cKG9jvYujBae3FNK8k5kmS7Z-PJzLCu9Yq7rLu1IaYMoVOX_TqpZ3x5hS4fbLwfOXMeMRgWtZJEMkFix2SN-dwADl5HPSVGYj4Qfd

Брендові розкішні парфуми, які зуміють підкреслити її сильний характер і чарівність. Якщо ви знаєте, які аромати їй подобаються — чудово! Якщо ні — оберіть щось на свій смак і попросіть використовувати, коли ви удвох. В EVA ви можете замовити її улюблені парфуми онлайн, орієнтуючись на точний опис піраміди й концепцію аромату, або влаштувати тестування офлайн в магазині.

Кігурумі

Вона любить облаштовувати житло, проводити час вдома, а на вихідних влаштовувати сімейні перегляди серіалів з горою смаколиків? Милий і кумедний м'який домашній комбінезон у формі звіряток чи казкових персонажів буде їй до душі, до того ж ви можете прикупити собі такий самий для затишних домашніх вечорів.

Шкіряна сумка чи гаманець ручної роботи

Стильний і практичний подарунок для тих, хто розуміє цінність ексклюзиву. Незвична форма й оригінальне тиснення на ваш вибір — не лише продемонструють її індивідуальність, але й вкладуть у подарунок частинку вашої душі. Якщо ж часу катастрофічно не вистачає, можна віддати перевагу аксесуарам всесвітньо відомих модних брендів.

Розділіть її захоплення

Живопис, вокал, дизайн одягу чи екстремальні види спорту — інколи жінка може захоплюватись усім одразу! Ви багато про це чуєте, коли вона із захопленням ділиться своїми відкриттями й досягненнями, але часто залишаєтесь осторонь. Саме час піти з нею на її улюблений майстер-клас і розділити неймовірні емоції!

SPA-процедури

bx_1ysfmzR4QfM3DTtpeWuEGHBUrfb5C-4wAUdj2B7PtXyqaPdQFKCC9_PN3991uCyKcxgah9XiTq4oeiuQBsNtF7WbNU8frnOhmESxvNIADSAUZnNJEoATf7ezCD_FyA5TQzF6a

Вона багато працює, не жаліючи часу та сил — ви просто повинні змусити її розслабитися. Хамам, ароматерапія, масажі, процедури для краси тіла чи волосся — це певного роду медитація для кожної жінки.

Квитки на культурний захід

«Як давно ми нікуди не виходили!». Якою б виснаженою вона не була, але похід на концерт, у театр чи на виставку стане відрадою, відпочинком і спільним спогадом. Запросіть її на балет чи рок-оперу, а потім влаштуйте романтичну вечерю, або просто відірвіться на живому виступі улюбленого панк-гурту — зробіть цей вечір незабутнім.

Політ на повітряній кулі

Hn9sW_jQL2iAHc9BZkYRDp6ru30x2YriR8kj9REuU4DrOt6WPSzWrr7xwpO_EZ3m_X_LkVahJe1OnfFuyqoLp6NGtaBBf_J9Ynqzn5fdSKXfJpJhcO6av3bysP-qlBfkY_Lwel9z

На початку березня такий захід може видатись малоприємним через погодні умови, проте є варіант подарувати коханій сертифікат і реалізувати пригоду в теплі травневі чи літні дні. Неймовірні краєвиди, висота й келих шампанського — романтична атмосфера, яка також стане в пригоді для оригінального зізнання в коханні.

Професійна фотосесія

Не у всіх жінок є можливість побачити себе зі сторони й оцінити, яка ж вона насправді красива. Професійна фотосесія допомагає стати впевненішою в собі, приміряти різні образи й отримати незабутні емоції. Це може бути її особистий досвід або романтична Love Story для вас двох.

День спільного шопінгу

Для більшості чоловіків похід по магазинах з коханою — це справжнє випробування, але жінкам важлива ваша думка. Хоча б раз на рік влаштуйте коханій це свято шопінгу й витримайте естафету з ентузіазмом до кінця! Маленька хитрість: це допоможе вам позбутися виснажливих і безнадійних пошуків подарунка, хоча й зекономити не вдасться.

Подорож

2021 року в період 8 березня випадає три повноцінних вихідних, які можна провести разом подалі від дому. Орендуйте номер у заміському SPA-готелі, поїдьте на романтичне побачення в інше місто чи влаштуйте квест туристичними локаціями, які давно хотіли відвідати разом, а дорогою не відмовляйтесь від жодних нових можливостей. Такий відпочинок зуміє зарядити на декілька місяців.

Що б ви не вирішили, пам’ятайте, що найголовніше — це ваша увага, ніжні зізнання й турбота, які важливо виявляти не лише 8 березня, а кожного дня. Коли ви знаєте, чим живе кохана, то й пошуки подарунка проходять швидко та завжди точно.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі