Події

​У селі Житомирської області нетверезий водій ВАЗ з’їхав у кювет, один пасажир відмовився від «швидкої» і помер вдома

11 January 2021, 12:44

До Олевського відділення поліції 10 січня надійшло повідомлення від фельдшера про те, що за місцем проживання помер 48-річний житель с. Замисловичів. Під час огляду його тіла медики виявили тілесні ушкодження.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи місцевого відділення поліції. Поліцейські встановили, що чоловік мав тілесні ушкодження, що, ймовірно, і стали причиною смерті. Травми померлий, як з’ясувалось, отримав напередодні увечері у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Попередньо, 9 січня, близько 21:30, його 36-річний односелець, керуючи автомобілем ВАЗ та рухаючись по дорозі поблизу с. Замислович, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.Унаслідокцього 48-річний чоловік, який був пасажиром авто, отримав внутрішні тілесні ушкодження. За словами керманича та іншого пасажира, травмованому пропонували викликати «швидку», однак він відмовився і наполіг, щоб його відвезли додому. За кілька годин йому все ж знадобилась медична допомога, однак врятувати життя чоловіка не вдалось. Цієї ж ночі поліцейські розшукали водія ВАЗівки та доставили до медичної установи для освідування на вживання алкоголю. У нього відібрано зразки крові. За зовнішніми ознаками, вінперебував у стані сп’яніння», – йдеться у повідомленні.

Також у ході слідчих дій вилучено транспортний засіб та призначено його експертне дослідження.

Досудове розслідування здійснюється за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 11 січня у райцентрі Житомирської області 23-річна водійка ВАЗ на смерть збила пішохода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП ВАЗ швидка смерть пасажир  
Матеріали по темі