Місто

Директор «Житомиртеплокомуненерго» про відключення тепла в будинках через аварію: Поступово заповнюємо мережу

16 January 2021, 12:55

Комунальники завершують ліквідацію аварії на тепломережі по вул. Князів Острозьких, 112, через яку 16 січня будинки на семи вулицях у Житомирі тимчасово залишилися без теплопостачання.

Про це близько 12:40 год. в коментарі Житомир.info повідомив директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

«Уже завершуємо. Гідравліку підключили, робимо все дуже обережно, аби внаслідок запуску гарячої води не стався порив. Тобто, розпочали поступово заповнювати магістральну мережу. Плануємо, що сьогодні до 17:00 год. у квартирах житомирян буде тепло», – сказав Дмитро Рогожин.

Зазначимо, що до редакції Житомир.info після 12:30 год. 16 січня звернулися читачі, які повідомили про відсутність подачі тепла до багатоквартирного будинку на вулиці Космонавтів, 28.

Директор теплокомуненерго пояснив, що в будинку за вказаною адресою стався внутрішній порив тепломереж.

«Там внутрішній порив, працює ОСББ. Думаю, вирішать питання оперативно. Наших проблем там немає», – запевнив Дмитро Рогожин.

Нагадаємо, близько 9:00 год. 16 січня пресслужба Житомирської міської ради повідомила про аварію на котельні, у зв’язку з чим від теплопостачання відключені будинки на семи вулицях. Планувалося, що аварію вдасться ліквідувати протягом трьох годин.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 16 січня в Житомирі очікується до 15 градусів морозу, а в ніч на неділю в області має бути до 23 з позначкою «-».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло опалення котельня теплокомуненерго Рогожин  
Матеріали по темі