Влада

В департаменті охорони здоров’я Житомирської ОДА проведуть перевірку щодо використання коштів на боротьбу з COVID-19

18 January 2021, 09:57

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко підписав розпорядження про проведення позапланового внутрішнього аудиту ефективності в департаменті охорони здоров’я ОДА.

Документ оприлюднений на сайті облдержадміністрації.

«Провести з 11.01.2021 позаплановий внутрішній аудит ефективності в Департаменті охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації (правонаступник управління охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації) на тему «Оцінка здійснення контролю за забезпеченням ефективного і цільового використання бюджетних коштів, що виділяються на подолання пандемії COVID-19, та контролю за організацією та здійсненням протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти за період із 01.03.2020 по 31.12.2020», - йдеться у розпорядженні, яке Бунечко підписав 11 січня 2021 року.

До 31 березня голові ОДА мають надати доповідну записку разом з аудиторським звітом про результати перевірки.

Нагадаємо, в листопаді 2020 року в структурі Житомирської облдержадміністрації відбулись зміни: управління охорони здоров’я перейменували в департамент, а Миколу Суслика перевели з посади начальника УОЗ на посаду директора департаменту.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці 2020 року Житомирській області виділили з державного бюджету 38 млн 766,7 грн на забезпечення лікарень киснем та 11 млн 835,4 тис. грн на закупівлю лабораторного обладнання закладами охорони здоров’я комунальної форми власності та на забезпечення закладів охорони здоров’я, які здійснюють заготівлю, переробку, зберігання донорської крові та її компонентів, розхідними матеріалами для тестування на виявлення антитіл до коронавірусу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА розпорядження перевірка кошти коронавірус Суслик УОЗ  
Матеріали по темі