Події

Неподалік Житомира Skoda з’їхала з дороги та знесла електроопору

18 January 2021, 11:33

У Житомирському районі вдень 17 січня автомобіль Skoda з’їхав з проїжджої частини дороги та врізався в електроопору. Стовп «накрив» автомобіль, завдавши значних механічних пошкоджень. Люди в ДТП не постраждали.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«Близько 13:00 год. 17 січня надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих за участю автомобіля Skoda Octavia. Водій не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керування, з’їхав з проїжджої частини дороги та скоїв зіткнення з електроопорою. Внаслідок цього автомобіль отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками», – поінформував пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

Як уточнила пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук, дорожньо-транспортна пригода сталася на 191 кілометрі автотраси Виступовичі – Могилів-Подільський.

Як повідомляв Житомир.info, 15 січня 2021 року на Чуднівському мосту в Житомирі зіткнулися тролейбус та автомобіль Volkswagen. У ДТП загинув водій легковика, 35-річний поліцейський Ігор Мороз, який їхав на службове завдання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі