Здоров'я

​Пройти курс реабілітації та повного перезавантаження після COVID-19 можна в Медичному центрі «Відновлення»

19 January 2021, 09:44

Після перемоги над вірусом багато хто планував відпочинок або відпустку в улюблених місцях, однак в реальності сил вистачає лише на перегляд красивих відео з тревел-блогерів на YouTube.

Близько 20% людей, які хворіли на ковід, стикнулися з тяжким перебігом хвороби. І хоча хвороба відступила, але насправді це тільки початок великого шляху до остаточного одужання. Вірусна інфекція призводить до виснаження імунітету, вражає легені, серцево-судинну систему, систему травлення і навіть нервову систему, тож організму обов'язково потрібна реабілітація.

«Ми не можемо стояти осторонь соціальних та загальнолюдських проблем в умовах пандемії вірусної хвороби. І прекрасно знаємо, що тим, хто зазнав важкого або середньої важкості перебігу хвороби потрібна обов’язкова фізична та легенева реабілітація для входження в нормальне, «до вірусне» життя. На основі передових технологій компанії BTL суперіндуктивної системи, новітніх розробок науковців, які займаються проблемою ковіду та реабілітації після нього, досвіду закордонних колег, наші фахівці розробили програму дихальної реабілітації після COVID-19. Ця програма повністю зменшує наслідки перенесеного захворювання та поліпшує здоров’я», - повідомляє Олег Нікітенко, директор медичного центру «Відновлення».

Відновлювальна терапія в комплексі з лікувальними заходами вкрай важлива для зміцнення здоров'я і поліпшення психологічного стану. Адже відтепер, після складного подолання хвороби, потрібно стежити з особливою уважністю за серцем, судинами, легенями, за станом здоров’я в цілому. Крім того, існують деякі обмеження на заняття спортом, наприклад.

«Найкраще проходити реабілітацію в звичних кліматичних умовах, адже це додаткове навантаження на і без того ослаблений організм, - зазначає лікар кардіолог Світлана Грибан, - наша програма не потребує цілодобового стаціонару, однак включає перелік необхідних процедур та маніпуляцій. Більше того, для кожного пацієнта це індивідуальна програма, з урахуванням особливостей організму, ступеню тяжкості перебігу хвороби, загального анамнезу».

Медичний центр «Відновлення» оснащений легеневою технологією БТЛ: Суперіндуктивною системою – передовою технологією, що використовує електромагнітне поле високої інтенсивності, індукуючи інтенсивне, але м'яке скорочення дихальних м'язів. Метою легеневої реабілітації за допомогою Суперіндуктивна система є зміцнення діафрагми, міжреберних м’язів та покращення кровообігу в грудній області.

Інноваційна програма центру передбачає комплекс реабілітаційних процедур під постійним наглядом та супроводом лікаря терапевта кардіолога:

  • ЕКГ;
  • Корекція артеріального тиску;
  • Розбір харчування+дієта;
  • Курс високо інтенсивної магнітотерапії;
  • Курс медичного масажу;
  • ЛФК;
  • Курс медикаментозної терапії (при потребі).

Реабілітаційна програма в медичному центрі «Відновлення» допоможе впоратися з наслідками хвороби, поверне працездатність і позитивний настрій. А головне – допоможе якісно відновитися після COVID, щоб потім з великим запасом сил і натхненням повернути радість повноцінного життя.

Медичний центр «Відновлення» знаходиться за адресою: м.Житомир, вул. Любарська, 4, телефон центру 0800 305 860.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Відновлення COVID-19  
Матеріали по темі