Влада

В Житомирському відділі поліції новий керівник, а старий хоче працювати заступником начальника ГУНП сусідньої області

20 January 2021, 11:32

Керівником новоствореного Житомирського районного управління поліції призначений Синявський Сергій Олександрович (на фото).

Така інформація розміщена на сайті головного управління Національної поліції в Житомирській області.

В новій структурі є чотири районні підрозділи поліції – відповідно до кількості нових районів Житомирської області. До Житомирського райуправління поліції входять: відділ поліції №1 (Житомир), відділ поліції №2 (Коростишів), відділення поліції №1 (Любар), відділення поліції №2 (Попільня), відділення поліції №3 (Радомишль), відділення поліції №4 (Хорошів), відділення поліції №5 (Чуднів), відділ поліцейської діяльності (Черняхів) та три сектори поліцейської діяльності (Брусилів, Пулини, Романів).

Сергій Синявський проживає у Вінниці і працював начальником Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області. За 2019 рік Синявський отримав в поліції 260 тис. 042 грн зарплати, 1 тис. 295 грн виплат учаснику бойових дій та 700 грн допомоги від профспілки. Готівкою начальник відділу поліції декларував 110 тис. гривень.

Сергій Крошко, який очолював Житомирський відділ поліції з жовтня 2019 року, 19 січня 2021 року оприлюднив дві декларації – щорічну та кандидат на посаду заступника начальника ГУНП в Рівненській області – начальника кримінальної поліції.

За 2020 рік Крошко отримав в поліції 292 тис. 968 грн зарплати та 1 тис. 390 грн соціальних виплат учаснику бойових дій, управління соцзахисту Корольовської райради м.Житомира виплатило йому 12 тис. 883 грн – монетизована пільга УБД.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2020 року головне управління Нацполіції в Житомирській області очолив Юрій Олійник, який до призначення працював начальником управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області. За перший місяць роботи новопризначений начальник ГУНП змінив керівників у 7 територіальних відділеннях поліції, в п’ять з яких призначив своїх колег з поліції Вінницької області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП призначення Синявський поліція  
Матеріали по темі