Влада

Житомирська міськрада збирається передати поліції комп’ютерну техніку для програми «Поліцейський офіцер громади»

21 January 2021, 10:39

Житомирська міська рада збирається передати у власність Головного управління національної поліції в Житомирській області 15 комп’ютерів, 15 сканерів та 15 принтерів.

Відповідний проєкт рішення сесії «Про передачу комп’ютерної техніки Головному управлінню Національної поліції в Житомирській області» 20 січня опублікували на сайті Житомирської міської ради.

«З метою ефективного і раціонального використання майна, що перебуває у власності Житомирської міської ради та розглянувши звернення Житомирського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області від 05.08.2020 року №12840/201/01/2020, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», мiська рада вирішила передати комп’ютерну техніку із власності Житомирської міської ради у державну власність до сфери управління Головного управління Національної поліції в Житомирській області для використання Житомирським відділом поліції…», – йдеться у проєкті рішення.

Скріншоти з додатку до проєкту рішення сесії

«Це по програмі «Поліцейський офіцер громади». Депутати виділили кошти, ми проводили тендер, закупили їм комп’ютерну техніку, яку будемо передавати. Ми їм колись машини купували, опорні пункти допомагаємо зробити і коли вже програма запрацює, щоб вони були забезпечені і могли виконувати ті обов’язки, які на них покладені.

Нагадаємо, 11 квітня 2020 року мер Житомира та начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області підписали меморандум про співпрацю щодо початку роботи «офіцерів громад». З 6 квітня оголошений прийом заявок від діючих працівників поліції: з кандидатів відберуть 20 кращих, які й стануть поліцейськими Житомирської ОТГ.

На сесії міської ради 18 червня депутати затвердили меморандум про співпрацю та партнерство між головним управлінням Нацполіції міською ОТГ для реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Як повідомляв Житомир.info, 13 квітня 2020 року виконавчий комітет Житомирської міської ради оголосив тендер на закупівлю 8 автомобілів за 3,5 млн грн для проєкту «Поліцейський офіцер громади» й 29 квітня відбувся аукціон, у якому перемогло житомирське ТОВ «Полісся Моторс Груп» з остаточною пропозицією 3 млн 360 тис. Грн – 420 тис. грн за один Renault Duster. 21 травня з переможцем тендеру уклали договір, а 26 травня на сесії міської ради виділили гроші для оплати закупівлі. Після сесії мер Сергій Сухомлин повідомив, що планують закупити ще два автомобілі, а також зробити ремонт в приміщеннях, де працюватимуть «офіцери громади».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: офіцер громади комп’ютерна техніка міська рада ГУНП  
Матеріали по темі