Події

На трасі у Житомирській області у вантажівки відлетіло колесо і пошкодило рейсовий автобус та автомобіль

23 January 2021, 09:26

Ввечері 22 січня на трасі Київ-Ковель-Ягодин у Житомирській області у вантажного автомобіля під час руху відлетіло колесо та пошкодило автобус «Коростень-Київ» і легковик.

Про це Житомир.info повідомили в патрульній поліції області.

«22 січня близько 19 години на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин водій 1970р.н., керуючи вантажним автомобілем DAF, перед виїздом не перевірив та не забезпечив технічно справний стан і комплектність транспортного засобу, правильність розміщення та кріплення вантажу, внаслідок чого, ліве ведуче колесо тягача DAF, відірвалось та завдало матеріальних збитків автобусу Yutong та автомобілю Volkswagen Passat. При ДТП три транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками», - повідомила пресофіцер управління патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Патрульні забезпечили охорону місця події та регулювання дорожнього руху. На водія DAF складено протокол за ст.124 КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирському районі 21 січня 2021 року сталася подвійна ДТП: зіткнулися автомобілі Ssang Yong, «Волга» і Renault, один з водіїв отримав травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київ-Ковель автобус вантажівка патрульна поліція  
Матеріали по темі