Події

У райцентрі Житомирської області чоловік вбив співмешканку й наклав на себе руки

23 January 2021, 15:21

22 січня до поліції надійшло повідомлення про виявлення у м. Коростені у під'їзді будинку тіла жінки з травмами. Поліцейські встановили особу загиблої, а також причетного до її вбивства: ним виявився співмешканець жінки, який покінчив життя самогубством.

Про це 23 січня повідомляє пресслужба поліції області.

«Мертву жінку у під'їзді на першому поверсі знайшли уранці жителі будинку та повідомили до поліції. Огляд експертів засвідчив наявність на тілі загиблої різаних ран, що й призвели до смерті. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Коростенського районного управління поліції та Головного управління Нацполіції в області», - йдеться у повідомленні.

Серед першочергових заходів оперативники встановили особу загиблої - 30-річної жительки м. Коростеня.

«Ми дізнались, що жінка проживала у цьому ж під'їзді, на другому поверсі у квартирі співмешканця. Однак дверей в оселі ніхто не відчиняв, а вони були замкнені зсередини. Для встановлення усіх обставин вбивства загиблої ми провели у квартирі невідкладний огляд, зайшовши за допомогою працівників УДСНС через балконні двері. В одній з кімнат виявили тіло чоловіка, співмешканця, який учинив самогубство», - розповів начальник Коростенського районного управління поліції Дмитро Гаращенко.

Через кілька днів чоловікові мало виповнитися 35 років.

Нині у рамках кримінальних проваджень триває проведення судово-медичних експертиз, а також інших слідчих дій для встановлення усіх обставин. Перевіряється версія про нанесення чоловіком жінці ножових поранень, а після того, як вона вибігла з квартири, учинення самогубства.

Як повідомляв Житомир.info, 6 січня 2021 року в Житомирі у ході конфлікту на вулиці від ножового поранення загинув 26-річнийжитомирянин. 9 січня 27-річного підозрюваного у вбивстві знайшли повішеним неподалік с. Високої Печі Житомирського району. З’ясувалося, що молоді чоловіки поконфліктували через жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція вбивство Коростень самогубство ГУНП  
Матеріали по темі