Події

Ще два випадки отруєння чадним газом у Житомирській області: госпіталізували жінку, підлітка і маленьку дитину

25 January 2021, 12:03

У місті Бердичів Житомирської області 22 січня троє людей отруїлися чадним газом та були госпіталізовані. Серед постраждалих – жінка, підліток та маленька дитина.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області.

«У місті Бердичів внаслідок несправності газового котла та отруєння чадним газом постраждали троє людей: 1979, 2019 та 2004 років народження», – поінформували в У ДСНС.

Головний спеціаліст управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук в коментарі Житомир.info уточнив, що йдеться про два різні випадки, однак причина отруєння одна й та ж – несправність газового котла.

«22 січня у Бердичеві внаслідок несправності газового котла отруїлися чадним газом жінка, 1979 року народження, та її дочка, 2019 року народження. Обоє госпіталізовані до реанімаційного відділення житомирської обласної дитячої лікарні. Окрім того, в цей же день у Бердичеві був зафіксований ще один аналогічний випадок: отруївшись чадним газом з тієї ж причини, постраждав підліток, 2004 року народження. Його госпіталізували до Бердичівської центральної районної лікарні», – розповів Микола Мінчук.

Нагадаємо, 19 січня 2021 року в місті Бердичів 40-річний чоловік та його 8-річний син отруїлися чадним газом та були госпіталізовані до лікарень. За попередньою інформацією, отруєння могла спричинити відсутність вентиляції під час роботи газової колонки: вентиляційний канал люди заклеїли папером.

Як повідомляв Житомир.info, 8 січня 2020 року в місті Коростишів Житомирської області чадним газом отруїлися мати і двоє дітей. Попередньою причиною отруєння називали порушення правил користування газовим опаленням (прогоріла гнучка гофра на газовому котлі).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: чадний газ Бердичів  
Матеріали по темі