Суспільство

Сигарети в тягачі DAF вартістю 23 тисячі доларів і старожитності в книжці – митники розповіли про неординарні схованки, виявлені в Житомирській області

26 January 2021, 12:36

До Міжнародного дня митника Київська митниця Держмитслужби згадує неординарні схованки, де протягом минулого року митниками були виявлені предмети порушень митних правил. У списку є і житомирянин, який потрапив до категорії«найдорожча схованка».

Про це Житомир.info повідомила пресслужба Київської митниці Держмитслужби.

«А от в категорії «найдорожча схованка» для сигарет став вантажний тягач DAF вартістю 23 тисячі $, в якому житомирянин намагався нелегально ввезти в Україну 40 блоків сигарет «DENIM». До порушення митних правил чоловік готувався ретельно, влаштувавши схованки в тягачі, для пошуку яких митникам знадобилась ще й яка кмітливість.Сигарети та вантажний тягач митниками вилучено у відповідності до митного законодавства», – йдеться у повідомленні.

Також на залізничній станції «Овруч» митники виявили порушника митних правил.

«А у книзі Дейла Карнегі потягом таємно подорожували старожитності XVIIІ-XIX ст. Однак, подорож обірвалась на залізничній станції «Овруч», де інспектори Київської митниці і виявили порушника митних правил. Книга зі сховком знаходилася в дорожній сумці 35-річного пассажира потягу сполученням «Кишинів-Санкт-Петербург», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2020 року у двох фурах, які прямували з Білорусі, житомирські прикордонники виявили сховки з 22 тис. пачок контрабандних цигарок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сигарети митники схованка  
Матеріали по темі