Влада

​Мер розпорядився створити комісію, яка оцінюватиме впровадження Плану доброчесності у Житомирській територіальній громаді

26 January 2021, 13:25

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин розпорядився створити комісію, яка займатиметься оцінкою впровадження в Житомирській територіальній громаді Плану доброчесності.

Відповідне розпорядження «Про створення комісії з оцінки впровадження Плану доброчесності Житомирської міської територіальної громади» мер Сергій Сухомлин підписав 25 січня.

«Створити комісію з оцінки впровадження Плану доброчесності Житомирської міської територіальної громади та затвердити її склад згідно з додатком. 2. Комісії щорічно у встановлений Планом строк готувати зведений звіт про результати впровадження Плану. 3. Надати право керівнику Комісії, у разі потреби, залучати фахівців, експертів та представників громадських організацій до підготовки пропозицій щодо перегляду та внесення змін до Плану», – йдеться у розпорядженні.






Як повідомляв Житомир.info, У січні 2020 року робоча група завершила підготовку плану доброчесності Житомирської міської ОТГ. План доброчесності був розроблений на основі Звіту за результатами оцінки корупційних ризиків в діяльності Житомирської міської ради, який проводився експертами Програма розвитку ООН в Україні у рамках реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між Житомирською міською радою і Антикорупційною ініціативою Європейського Союзу в Україні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: План доброчесності мер комісія розпорядження  
Матеріали по темі