Новини компаній

Як здивувати другу половинку креативним подарунком на 14 лютого?

27 January 2021, 12:20

День Святого Валентина відзначається в усьому світі як свято всіх закоханих, на який в парах прийнято дарувати один одному подарунки. Звичайні сувеніри та листівки у формі сердечок вже «набили оскому» і порядком набридли багатьом. Що ж робити тим, хто хоче здивувати свою другу половинку чимось дійсно незвичайним і оригінальним, що викличе море позитиву і запам'ятається надовго?

Ексклюзивні фотоподаркі на замовлення

Найкреативніші подарунки на день святого Валентина - ті, що зроблені індивідуально на замовлення конкретної людини і існують в єдиному екземплярі. Оригінальною ідеєю для привітання другої половинки можуть стати фотоподаркі на день закоханих, багатий асортимент яких представлений на сайті art-gifts.com.ua. За допомогою фотопродукції, виконаної ексклюзивно в одному екземплярі, можна зробити оригінальне привітання на 14 лютого, яке дійсно порадує і запам'ятається. Причому, представлені в каталозі сайту подарунки універсальні і підходять для представників обох статей. Наприклад, замовити виготовлення інтер'єрної декоративної подушки з красивим фото закоханої пари можна на подарунок як дівчині, так і молодій людині, оскільки даний предмет є універсальним і однаково добре підходить для чоловічого і жіночого інтер'єру. Те ж саме відноситься і до настінних годинах з фото і іншим оригінальним подарункам, замовити які за найкращою ціною можна вже зараз на сайті art-gifts.com.ua.

Найоригінальніші ідеї подарунків

Чим ближче самий знаменний день в році для всіх закоханих, тим гостріше стоїть проблема вибору яскравого і незвичайного подарунка. Різні предмети інтер'єру та інші милі штучки з парними або одиночними фото стануть ідеальним подарунком на День всіх Закоханих як для неодружених молодих пар, так і для тих, хто вже перебуває у шлюбі або навіть прожив разом все життя. Варіантів подарунків з використанням фотодруку сила-силенна, завдяки чому кожен може вибирати найбільш підходящі варіанти відповідно до власних смаків та уподобань. Це можуть бути не тільки симпатичні подушки і годинник з фото, але і оригінальні картини і постери з будь-якими обраними зображеннями, а також футболки з фотодруком, фотокниги та багато іншого, що радує око і навіває романтику. Тематичність фото подарунку на День Всіх Закоханих додасть правильний вибір зображення: ідеально підійдуть парні романтичні фото, картинки з сердечками і іншої милі атрибутикою серцевих справ.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі