Події

​На пожежі в дачному масиві поблизу Новограда-Волинського загинув 60-річний власник будинку

29 January 2021, 12:09

Увечері 28 січня у дачному масиві «Чижівський» поблизу Новограда-Волинського сталася пожежа в будинку.

Про це 29 січня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«28 січня о 18:18 по лінії «101» надійшло повідомлення про загоряння будинку в дачному масиві «Чижівський» у с. Чижівка Новоград-Волинського району. По прибуттю рятувальників на пожежу з’ясувалося, що через пізнє виявлення та повідомлення палаючий дах оселі вже впав всередину. Також горіли дрова, що були складені біля будинку. На дачному масиві на постійній основі проживає лише декілька сімей, тому загоряння вони помітили не одразу», - йдеться у повідомленні.

Через вітряну погоду була загроза перекидання полум’я на оселю сусідів. Тому начальник караулу викликав для підвозу води ще одну автоцистерну. О 18:50 бійці ДСНС локалізували пожежу. Місцеві мешканці повідомили, що всередині міг знаходитися власник. Розібравши повалені конструкції даху, на ліжку в одній із кімнат вогнеборці знайшли обгоріле тіло 60-річного господаря. О 20:25 пожежу ліквідували. Вогнем знищено покрівлю, перекриття, домашнє майно та 2 куб.м дров.

«На надзвичайну подію залучалося 7 чоловік особового складу та 2 пожежні автоцистерни 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Причина виникнення загоряння, а також усі обставини наразі встановлюються», - повідомили в ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня 2021 у селі Садки Житомирського району чоловік після вечірки з товаришем пішов попаритися в баню і загинув на пожежі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Чижівка дача загиблий  
Матеріали по темі